MENU KAARTEN

VOORGERECHTEN € 10,-

  • XXL Carpaccio   (TIP!)
    •  flinterdun gesneden Ossenhaas, truffel mayonaise, geroosterde pijnboompitjes, parmesaan
  • Vis Hors-d’oeuvre   (extra €5,-)
    • Kleurrijke Noordzee viscombinatie geserveerd met cocktailsaus en dille yoghurt dressing
  • Gegrilde kipspies
    • Met chilisaus en pikante satésaus
  • Gebakken mosselen
    • Met chilisaus, paprika, ui, knoflook
  • Oesters   (extra €5,-)
    • 6 verse oesters geserveerd op ijs,- of gegratineerd
  • Geitenkaassalade
    • Warm geitenkaasje, bessencompote, noten, honing
  • Knoflook garnalen
    • In olijfolie gebakken garnalen met piri piri

SOEPEN € 7,-

  • Mosterdsoep
  • Dagsoep
    •  Laat u informeren naar de soep van de dag
  • Dubbel getrokken runder bouillon   (TIP!)
    • Tuinkruiden
  •  Duo soepje
    •  Uw eigen combinatie van 2 kleine soepen

SALADES € 10,-

  • Buffalo mozzarella
    •  Salade van gefrituurde mozzarella met serranoham, pesto en spekjes, balsamico en lokale biologische kaas (Vegetarisch mogelijk)
  •  Salade van gerookte zalm
    • Geserveerd met gefrituurde kipfilodeeg stengels, ui, kappertjes en witte druiven
  •  Frisse kipsalade
    • Met appel, tomaat, komkommer, feta en kerrie mayonaise

HOOFD- VIS € 18,-

Wij werken al ruim 40 jaar nauw samen met vishandel Simonis uit Scheveningen en hebben verschillende soorten vis buiten deze kaart.

  • Krokant gebakken sliptongen
    •  Hollandaise saus
  •  Kabeljauwfilet
    • Gebakken of gepocheerd, garnalen-vissaus
  • Tong   (extra € 10,-)
    •  In boter gebakken Noordzeetong, hollandaise saus
  •  Vangst van de dag (Laat u informeren)
  •  Gevulde zeebaars
    •  Uit de oven
  •  Zeevruchten pasta
    • Rijkelijk gevulde pasta met zeevruchten en rivierkreeftjes
  •  Viscombinatie ‘’Bruggemeester’’   (extra €5)   (TIP!)
    •  4 verschillende soorten vis

HOOFD-VLEES € 18,-

  • Ribeye
    •  Geserveerd met rucola, parmesaan, olijfolie, aseto balsamico en rode ui
  •  Stoofpotje van varkenshaas
  •  Gevulde varkenshaas
    • Met bacon en brie, champignonroomsaus
  • Surf & Turf, combinatie van vis en vlees  (extra € 5,-)
    •  Combinatie van gamba’s of kabeljauw met ossenhaas of kipdrumsticks gemarineerd met sojasaus, honing, peper en knoflook
  •  Tournedos van Ossenhaas, peperroomsaus   (TIP!)
    • M 220 gram (extra € 5,-) of L 300 gram   (extra € 10,-)
  •  Eendenborstfilet, rode wijnsaus
  •  Kipstoofpotje
  •  Vleescombinatie ‘’Bruggemeester’’   (extra €5)
    •  4 verschillende soorten vlees

HOOFD-VEGETARISCH € 15,-

  • Vegetarische pasta
  • Gewokte groenten met noten gegratineerd met geitenkaas

Bij ons worden alle hoofdgerechten met verse frieten en dagverse groenten geserveerd.

BIJGERECHTEN € 4,-

  • Spinazie a la crème / Seizoens groenten / Brood, boter, dip / Verse frieten

NAGERECHT € 8,-

  • Fondant au chocolat
    • Met biologisch vanille-ijs van Vernooij uit Nieuwerbrug
  • Bitterkoekjes crème brûlée
    •  Krokant gekarameliseerd laagje
  • Dorps kaasplankje  (extra € 5,-)
    •  Diverse “Groene Hart” streek-kazen, notenbrood, appelstroop
  • Divers lokaal biologisch ijs van Vernooij
  • Frappé Karamel
    • IJskoffie
  • Chocolademousse taartje
    • Een krokante bodem met chocolademousse, crème van mascarpone en bosvruchten geserveerd met slagroom
  • Belgische suikerwafel
    •  Met warme amerena kersen en kersen ijs
  • “Dessert Bruggemeester”  (extra € 5,-)  (TIP!)
    • Laat u verrassen door de chef met een combinatie van verschillende soorten desserts

SPECIALE KOFFIE  € 7,-  *)

  • Baileys
  • Kahlua
  • Coffee 43
  • Coffee Brasil – Grand Marnier, Tia Maria
  • Irisch Coffee- Ierse Whiskey
  • Italian Coffee- Amaretto
  • Spanish Coffee- Tia Maria
  • Coffee ‘’Bruggemeester’’ met advocaat

*) Geserveerd met verse room.