MENU’S
- Sharing dinner € 100,-
- verzorgd verrassingsdinner voor twee personen bestaand uit 3 gangen inclusief wijnarrangement
- 3 gangen verrassingsmenu € 35,-
- wijnarrangement (Extra € 6,- per gang)
- 4 gangen verrassingsmenu € 40,-
- wijnarrangement (Extra € 6,- per gang)
*Stel uw eigen 3 gangenmenu samen met de keuze uit een voor- en hoofdgerecht en ontvang uw nagerecht voor de helft van de prijs
VOORGERECHTEN € 11,-
- XXL Carpaccio (TIP!)
- flinterdun gesneden Ossenhaas, truffel mayonaise, geroosterde pijnboompitjes, parmezaan
- Lauw warme beenham met geitenkaas
- geserveerd met honing-mosterd dressing
- Vitello tonnato
- Gegrilde kalfsmuis geserveerd met tonijnmayonaise
- Gebakken mosselen
- Met chilisaus, paprika, ui, knoflook
- Oesters (extra €5,50)
- 6 verse oesters geserveerd op ijs,- of gegratineerd
- Poulet fruit de mer
- Kipreepjes, scampies, paprika en ui gebakken in knoflook-ketjap
- Knoflook garnalen
- In olijfolie gebakken garnalen met piri piri
- Springroll bruggemeester
- Gevuld met groentes, glasnoedels en overheerlijke buikspek
SOEPEN € 8,-
- Gegrilde paprika-tomaat soep
- Dagsoep
- Laat u informeren naar de soep van de dag
- Dubbel getrokken runderbouillon (TIP!)
- Tuinkruiden
- Duo soepje
- Uw eigen combinatie van 2 kleine soepen
SALADES € 11,-
- Crunchy chicken salade
- Frisse salade met kipfilet in een krokant jasje
- Salade van gerookte zalm en garnalen
- Geserveerd met kruidenmayonaise en parmezaanse kaas
- Brie souffle salade
- Walnotensalade geserveerd met honing-mosterd dressing
- Walnotensalade geserveerd met honing-mosterd dressing
HOOFD- VIS € 19,-
Wij werken al ruim 40 jaar nauw samen met vishandel Simonis uit Scheveningen en hebben verschillende soorten vis buiten deze kaart.
- Krokant gebakken sliptongen
- Geserveerd met hollandaise saus
- Kabeljauwfilet
- Gebakken of gepocheerd geserveerd met kreeft-cognac saus
- Tong (extra € 10,-)
- In boter gebakken Noordzeetong geserveerd met hollandaise saus
- Vangst van de dag (Laat u informeren) (Dagprijs)
- Vispannetje
- Verschillende soorten gestoofde vis in kreeft-cognac saus
- Schol
- Op Nieuwerbrugse wijze gebakken
- Viscombinatie ‘’Bruggemeester’’ (extra €5,50) (TIP!)
- 4 verschillende soorten vis
- Fish and chips
- Knapperige vis schnitzel geserveerd met friet en ravigottesaus
- Zeebaarsfilet
- Op de houd gebakken zeebaarsfilet
HOOFD-VLEES € 19,-
- Kalfsribeye
- Geserveerd met rucola, parmezaan, olijfolie, aseto balsamico en rode ui en rode wijnsaus
- Eendenborstfilet (extra +€4,50)
- Zeer malse eendenborstfilet met een uitgebakken vetkraag
- Grootmoeders stoofpotje
- Langzaam gegaarde runderhals met groentes
- Surf & Turf (extra € 4,50)
- Combinatie van gebakken varkenshaas met garnalen
- Geserveerd met bearnaisesuas
- Tournedos van Ossenhaas (TIP!)
- M 220 gram (extra € 5,50) of L 300 gram (extra € 10,-)
- Geserveerd met peperroomsaus
- Runder ribeye
- Geserveerd met rucola, parmezaan, olijfolie, aseto balsamico, rode ui en rode wijnsaus
- Vleescombinatie ‘’Bruggemeester’’ (extra €5,50)
- 4 verschillende soorten vlees, peperroomsaus
HOOFD-VEGETARISCH € 16,-
- Tempura groenten
- Noedels geserveerd met groenten in beslag
- Vegetarische loempia’s
- Geserveerd met chilisaus
Bij ons worden alle hoofdgerechten met verse frieten en dagverse groenten geserveerd.
NAGERECHT € 9,-
- Panna cotta
- Geserveerd met bosvruchten en ijs
- Vanille crème brûlée
- Geserveerd met ijs
- Nieuwerbrugs kaasplankje (extra € 5,50)
- Diverse streek-kazen, notenbrood, appelstroop
- Divers lokaal biologisch ijs van Vernooij
- Appel tarte tartin
- Geserveerd met ijs
- Dame blanche
- Vanille ijs geserveerd met chocoladesaus of advocaat
- Cheesecake
- Geserveerd met ijs
- Warme kersen
- Geflambeerde kersen geserveerd met ijs
- “Dessert Bruggemeester” (extra € 5,50) (TIP!)
- Laat u verrassen door de chef met een combinatie van verschillende soorten desserts
SPECIALE KOFFIE € 8,- *)
- Baileys Coffee
- Kahlua Coffee
- Coffee 43
- Coffee Brasil – Grand Marnier, Tia Maria
- Irisch Coffee- Ierse Whiskey
- Italian Coffee- Amaretto
- Spanish Coffee- Tia Maria
- Coffee ‘’Bruggemeester’’ met advocaat
*) Geserveerd met verse room.